05 July 2012

Menziarahi . . .

Hello anda semua *lambai tangan*
Bagi korang yang dah habis SPM kan,masih ingat tak aktiviti gegiler korang atau pergi jenjalan kat tempat yang bagi korang masa tu gempak gila lah,padahal semua orang boleh pergi.Haha.Mesti ada,betul kan?Yeah,begitu juga saya.Sampai kan,paper terakhir SPM atau Sijil Pelajaran Malaysia belum tamat pun,saya dan rakan-rakan sibuk mengatur plan itu dan ini.Namun Alhamdulillah..SPM kami berjalan dengan baik.Setelah beberapa minggu penghabisan SPM,maka kami pun rancang bagai nak rak,bagi memastikan tempat yang kami nak ziarahi itu benar-benar menjadi.Hiwhiwhiw.Hmm,tempat apa lah yang kami excited sangat nak pergi kan?

Taraaaa !



                                               * Ini lah tempat yang saya maksud kan. Genting Hinglands
                                             * Jujurnya saya memang tidak berani mencuba yang ini><      
                                                *suasana yang nyaman dan masih segar

Lihat?Fuhh,alangkah girangnya kami semua ketika ini,bagai dunia kami yang punya.Hiwhiw.
Maklumlah..baru keluar dari rumah..setelah hampir sebulan dok menjawab exam (:
Jadi,itu lah tempat aku ziarahi bersama rakan-rakan yang lain atau dalam erti kata lain bercuti untuk
melepaskan sedikit tekanan.Hoooray !

P/S:Terima kasih sangat-sangat kat abang yang kerja kat Taman Tema Genting Higland kerana telah menaja kami bermain kesemua permainan dalam harga yang sangat ohsem (:

                          

1 comment:

Nur Aischa said...

haha ingat lagi kan masa ni, serius best sgt sgt. nanti ada masa kita pergi ramai2, okay? ;)